ПРЕПОДАВАТЕЛИ

В нашия център за професионално обучение преподават професионалисти с дългогодишен стаж в професиите си. Преподаватели в ЦПО Естетика 2009 ЕООД са:

 

Натали Марчовска - преподавател фризьорствоНатали Марчовска
курс по фризьорство

Натали е майстор по фризьорство. Завършила е Професионалната гимназия по фризьорство и козметика. Придобива професионална квалификация и специализация в Париж – в Aplikateur Specialiste-Perma. 13 години работи за модна агенция Визаж, преди да открие свой собствен фризьорски салон. Натали ще сподели с Вас богатия си опит и познания и ще Ви подготви по специалност Фризьор.

 

преподавател, козметикаВиктория Стефан
курс по грим

Виктория Стефан има 15 годишен богат и разнообразен опит като гримьор. Започва гримьорската си кариера в телевизия, след това продължава в козметични гиганти като гримьор и лектор по козметика за марките Lancome, Helena Rubenstein, Shiseido, Biotherm, Oriflame, Max Factor и Debora.
Развитието й като гримьор продължава в рекламни агенции за заснемане на виде оклипове и реклами за различни корпоративни клиенти, както и в телевизионни реалити предавания като Dancing Stars. Като професионално обучение преминава курс в Париж, а не след дълго участва в Световен конкурс по грим и козметика, организиран в Барселона. Завършила е „Медицинска козметика“ в Медицински колеж Филаретова и е собственик на студио за естетична дерматология, “Derma Pro aesthetics”.

преподавател козметика, Анета Андонова

Анета Андонова
курс по козметика

Анета Андонова е завършила медицинка козметика в институт Филаретова. От 20 г.  е преподавател по козметика с лиценз от Министерство на здравеопазването. Преподава в училище за красота и здраве „Грация“. През последните две години е спечелила Европейска програма за иновации в козметиката.

 

преподавател, курс по готварство

Владимир Войнов
курс по готварство

 

 

 

 

преподавател, козметикаТеодора Полендакова
курс по английски

Теодора Полендакова е …..

 

преподавател, козметикаТатяна Манчева
курс по цветарство

Татяна Манчева завършва Аграрен Университет в гр. Пловдив през 2002 г., специалност Агрономство-Полевъдство. По време на обучението си завършва и редовен курс за придобиване на допълнителна професионална подготовка по специалност „Външно и вътрешно озеленяване и дизайн“ с професионална квалификация Дизайнер по озеленяване в Аграрен Университет – Пловдив.
През 2009 г. придобива ниво на образователно квалификационна степен – магистър „Публична администрация“ към Софийски Университет Св. Климент Охридски.
Кариерното й развитие започва от 1998 г. с постъпване на работа в „Институт за защита на растенията“ Костинброд.
През 2002 г. започва работа в „Център за преквалификация на кадри“ към Селскостопанска академия, като технически секретар.