ЗА НАС

Център за професионално обучение към ЕСТЕТИКА 2009 ЕООД, гр. София с лицензия №2014121174 предлага професионално обучение, съобразено с новите Европейски изисквания в образованието е това, което предлагаме на нашите курсисти. С придобиването на която и да е от степените на професионална квалификация, Вие получавате необходимата професионална  подготовка за работа в България и Европа.

Нашата мисия е да предоставим обучение с висок стандарт, което да Ви даде знания, практика и самочувствие да представите себе си по най-добрият начин, когато кандидатствате за работа.

В сайта ще се запознаете с курсове за квалификация, преквалификация и изпити за повишаване на съществуващата си професионалната квалификация, лицензирани от МОН.

Провеждаме квалификации по следните професии: Маникюрист – педикюрист, Козметик, Фризьор, Ресторантьор, Сервитьор-барман, Хлебар-сладкар, Готвач, Хотелиер, Озеленител, Компютърни науки.

Курсовете се провеждат в София.

За информация и записване:  тел. 0898 71 27 28, e-mail: office @ profesionalni-kursove.com

Само Центрове за професионално обучение, които притежават лицензия, имат право да издават държавно признати документи за професионална квалификация.

Справка за центровете за професионално обучение, които имат лицензия, може да бъде направена в информационната система на НАПОО https://is.navet.government.bg